searchSøgTYPO3 CMS by TypoConsult A/Smobilemenu

Priser

På Maribo Dyrehospital er vi et erfarent team bestående af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og veterinærsygeplejeelever, der dagligt arbejder i et varmt og givende arbejdsmiljø med det vi holder allermest af - nemlig dyr!

Vi har alle en personlig forståelse for det tætte bånd, der er imellem ejer og kæledyr. Derfor forsøger vi til stadighed at tilgodese både patient og ejers behov og give både mennesker og dyr den bedst mulige oplevelse når de besøger os, hvad enten det drejer sig om den årlige sundheds-undersøgelse eller en kompliceret undersøgelse eller behandling.

Ud over et højt fagligt niveau arbejder vi også målrettet med at gøre Maribo Dyrehospital til en god og givende arbejdsplads for vores ansatte. Det er meget vigtigt, at folk trives i deres dagligdag, hvis de skal kunne yde den service og omsorg for vores klienter og patienter vi sætter så højt.

Maribo Dyrehospital er en privat virksomhed uden tilskud. Vi giver gerne et prisoverslag på den behandling dit kæledyr skal have foretaget. Det er vigtigt, at vi har en aftale med dig omkring økonomien ved større og længerevarende behandlingsforløb. Afregning foretages ved udskrivning af patienten med mindre andet konkret er aftalt.

I vagten må der påregnes et tillæg.

Konsultation

En basis-konsultation er en almindelig undersøgelse indenfor den afsatte konsultationstid (15-20 min). Eventuelle supplerende undersøgelser i forbindelse med konsultationen faktureres særskilt. Eksempler herpå kan være behandlinger imod infektion, smertestillende behandling, scanning, røntgen, blodprøver, urinprøver mm.

Sundhedsundersøgelse

Afhængig af dyrets alder, race og sygdomstatus anbefales sundhedsundersøgelser med forskellige intervaller:

Hos et sund og rask dyre anbefales en undersøgelse og opdatering på vaccination en gang årligt. I andre tilfælde kan der anbefales en sundhedsundersøgelse mellem en og fire gange årligt.

Dyr plejer at regnes som ældre, når de har passeret halvdelen af deres levetid. Alt efter racer kan dette tidspunkt variere mellem 6 og 9 år for hunde, mens katte plejer at regnes for ældre fra syv til ti års alderen.

Ved en sundhedsundersøgelse, foretager dyrlægen en klinisk undersøgelse af hunden eller katten. Dyrets almene tilstand, mundhule inkl. tænder, hud, øjne og ører mm. undersøges. Dyrlægen lytter til hjerte og lunger.

Hvis der findes tegn på unormale forhold i forbindelse med sundhedsundersøgelsen, samt hos ældre dyr kan det være en fordel at undersøge en blodprøve og derudover en urinprøve i forbindelse med sundhedsundersøgelsen. Afhængigt af hvilke parametre der er unormale skal der nogle gange bookes et nyt besøg for dette.

Har hunden eller katten symptomer på sygdom, bør et normalt dyrlægebesøg bookes i stedet for en sundhedsundersøgelse.

Alle som ønsker det, får en gratis samlemappe til alle hundes/kattens papirer.

Vi tilbyder desuden sundhedsundersøgelse, vaccination, ID-mærkning og registrering af hvalpe- og killingekuld (3 hvalpe/killinger eller flere) med tilhørende sundhedsbog til særlig fordelagtig pris.

Kontakt os for prisforespørgsel, når I ved hvor mange hvalpe eller killinger, der er kommet.

 

Vaccination

Prisen for en vaccination afhænger af, hvilke vacciner dit kæledyr har behov for. Dette er individuelt og vi tager ved sundhedsundersøgelsen en snak om det individuelle behov.

Vi benytter de internationale anbefalinger vedrørende vaccinationer, fordi det giver den bedste mulige dækning af sygdom, uden risiko for overvaccinering.

Vaccinationseksempler:

Vaccination af hund:

  • Årlig vaccination imod Leptospirose og Parainfluenza.
  • Årlig vaccination imod Bordetella bronchoseptica (hvis din hund skal i pension).
  • Vaccination hver 3. år, når din hund har fået sine hvalpevacciner (dvs. normalt når din hund er 2 år eller ældre): Imod hundesyge, parvovirusdiarré og leverbetændelse.
  • Vaccination imod Rabies (hvis du skal rejse med dit kæledyr - Bornholm inklusiv).

Vaccination af kat:

  • Årlig vaccination imod luftvejssygdomme og leukemi, hvis du har en kat der går ud
  • Sundhedsundersøgelse hvert år til indendørskatte.

 

Tandbehandlinger

Vi udfører tandbehandling af høj kvalitet, som gør en forskel for dit dyr.

Vi tilbyder tandrens, tandrøntgen og ekstraktion af tænder. Behandlingerne udføres under narkose med anæstesigas. Patienten er intuberet undervejs, så luftvejene er beskyttede således, at der ikke kan indåndes bakteriefyldte partikler.

Tanddiagnostik – hvordan?

Ved en standard tandrens registreres hele tandsættet, tændernes overflade undersøges og sygdom i tandkødet noteres. Man måler dybden af tandkødslommer, tjekker for rodrester under tandkødet ved evt. manglende tænder og tager røntgen af hele tanden ved tegn på sygdom.

Hvorfor narkose og tandrøntgen?

Selv om det kan være fristende blot at skrabe mindre belægninger af tænderne på en vågen patient, er denne metode rent kosmetisk, da man ikke fjerner den plak og tandsten, som findes under tandkødskanten. Det er denne plak og tandsten som er den udløsende årsag til parodontosen. Udover tandrens i narkose kræves tandrøntgen ligeledes for at udføre korrekt diagnostik af skjulte tandproblemer. Vi sætter en ære i at udføre en professionel tandbehandling med høj faglighed og udfører derfor ikke kosmetiske tandbehandlinger.

Tilbud og prisoverslag

Som udgangspunkt gives et prisoverslag på den indledende tandbehandling og diagnostik, som inkluderer en tandrens med op til 4 røntgenbilleder på hund og tandrens med tandrøntgen af hele tandsættet på kat.

Hvis patienten har behov for yderligere behandling efter tandrens, laves der yderligere et prisoverslag på den efterfølgende behandling.

Tandbehandling

Da en del tandsygdom kun kan ses med tandrøntgen, kan det være vanskeligt på forhånd at vide, hvilke tandproblemer der er til stede. Da risikoen for komplikationer under narkose øges efter 2 timers narkose, forsøger vi at holde behandlingen under dette tidsrum. Disse to faktorer (skjulte tandproblemer og narkosetid) betyder, at vi ofte giver en ny tid til selve tandbehandlingen (tandekstraktion parodontosebehandling mv.).

Der vil dog være patienter, hvor det er at foretrække at udføre diagnostik og behandling under samme narkose. Det kan være, hvis der kun er én tand, der kræver behandling eller hvis patienten af forskellige årsager ikke tåler en ny narkose særlig godt.

Behandlingens omfang afgøres af graden af sygdom på tænderne. Ved tidlige stadier af parodontose bliver tænderne renset, hvor tandsten fjernes med ultralyd og emaljen poleres. Herefter skal man som ejer selv sørge for forbyggende pleje i hjemmet med tandbørstning eller tandstensforebyggende tyggepinde for at bremse udviklingen af yderligere parodontose. Ved senere stadier af parodontose, tandresorptioner eller frakturer (brud) kræver behandlingen ofte en kirurgisk fjernelse af tanden.

Operationer

Vi ønsker, at passe godt på dit kæledyr, når det er under narkose.

Derfor overvåger vores dygtige anæstesifag-veterinærsygeplejersker blodtryk, puls, vejrtrækningsfrekvens, temperatur, blodets iltmætning (SAT) og CO2-indholdet under hele forløbet. Smertebehandlingen bliver nøje tilpasset den enkelte patients behov både under operationen og efterfølgende.

Vi tager desuden blodprøve før operationen, der hvor det skønnes nødvendigt, således at der kan tages individuelle hensyn til behandlingen før, under og efter operationen.

Priseksempler på forskellige operationer følger her. Vi kan dog tilbyde mange andre. Ring derfor til os og få et bud på prisen for andre typer operationer.

Priserne er uden blodprøve og cirka-priser, der afhænger af dit dyrs vægt:

Brachycephal-operation (næse, for lang gane): 6970 kr.

Fjernelse af analkirtler: 5850,00 kr.

Cherry-eye operation: 5200,00 kr/øje.

 

Kontakt os

Maribo Dyrehospital
Rødbyvej 6
4930 Maribo Lolland-Falster
Telefon: 5476 0076
Klik her for e-mail

Klik her for Online tidsbestilling

Dyrlægernes telefontid: 8.00-9.00

Receptfornyelse: 8.00-9.00

Tidsbestilling: 9.00-12.00 & 13.00-16.00

Ved akut brug for hjælp er telefonen selvfølgelig altid åben

Notfall Kleintierpraxis

Clinique Veterinaire

Vagttelefon

Emergency Small Animal Hospital

Notfall Kleintierpraxis

Hopital d'Urgence Vétérinaire

Telefon: +45 5476 0076

Vi er i vagtsamarbejde med:

Nykøbing F. Dyrehospital

Nysted Dyreklinik

Dyrlægegården Våbensted &

Dyrlægehuset Nakskov

Byens Dyreklinik

 

 

Åbningstider

Mandag - fredag - 8.00 - 16.00

Maribo Dyrehospital

Søgning