searchSøgTYPO3 CMS by TypoConsult A/Smobilemenu

Operation med overvågning

Indlæggelse og narkose

Skal dit kæledyr indlægges til operationer eller andre behandlinger, foretages indlæggelsen typisk af en dyrlæge eller en veterinærsygeplejerske.

Næsten alle de kæledyr som skal bedøves får under indlæggelsen en beroligende indsprøjtning (en såkaldt præ-medicinering), som virker sløvende og smertestillende inden dyret skal i fuld narkose.

Specielt for hundenes vedkommende lægger vi vægt på, at du har mulighed for at blive lidt sammen med den, indtil forbedøvelsen begynder at virke og din hund slapper af. Dette er med til at give både dig og din hund en tryg oplevelse.

Vi vejer dit kæledyr inden bedøvelsen og tilpasser narkosen individuelt til netop dit dyr i forhold til alder, årsagen til bedøvelse og operation, tidligere sygdomme mm. Derfor kan der fra tilfælde til tilfælde være forskel på bedøvelsesproceduren.

Hvis dit kæledyr skal have taget blodprøve inden narkosen, bliver den udtaget og analyseret umiddelbart efter indlæggelsen.

Under narkosen bliver dit kæledyr overvåget med blodtryksmåler, EKG mv for at sikre et godt og stabilt narkoseforløb samt en smertefri behandling. I de fleste tilfælde gives dit kæledyr væskedrop under behandlingen. Derfor kan dit kæledyr være barberet på sit forben og have plaster på ved hjemgangen.

Overvågning

For at sikre et godt og stabilt narkoseforløb samt en smertefri behandling i bedøvelse bliver dit kæledyr overvåget med blodtryksmåler, EKG mv under operationen.

I de fleste tilfælde gives dit kæledyr væskedrop under behandlingen. Derfor kan dit dyr være barberet på sit forben og have plaster på ved hjemgangen.

Efter operation eller behandling i narkose, lægges dit kæledyr til opvågning. Her observerers det for smerter og blødning og det sikres at det kommer godt ud af sin narkose. Efter opvågningen bliver dit kæledyr løbende tilset af dyrlægen og veterinærsygeplejersken.

Hjemsendelse

Hjemsendelse efter operation foregår for katte, kaniner og fritter som regel mellem 14.00 og 16.00 – det konkrete tidspunkt aftaler vi ved indlæggelsen. Hjemsendelse af hundene aftales ved indlæggelsen og ofte aftaler vi, at vi ringer så snart din hund er vågen og klar til at komme hjem.

Ved hjemsendelsen vil veterinærsygeplejersken eller dyrlægen kort gennemgå dyrets behandling og give en skriftlig og/eller mundtlig vejledning omkring det videre forløb og evt. medicinering hjemme.

Hvis dit dyr er indlagt gennem længere tid, er du velkommen til at ringe og høre hvordan det går og evt. aftale en "besøgstid".

Kontakt os

Maribo Dyrehospital
Rødbyvej 6
4930 Maribo Lolland-Falster
Telefon: 5476 0076
Klik her for e-mail

Klik her for Online tidsbestilling

Dyrlægernes telefontid: 8.00-9.00

Receptfornyelse: 8.00-9.00

Tidsbestilling: 9.00-12.00 & 13.00-16.00

Ved akut brug for hjælp er telefonen selvfølgelig altid åben

Notfall Kleintierpraxis

Clinique Veterinaire

Vagttelefon

Emergency Small Animal Hospital

Notfall Kleintierpraxis

Hopital d'Urgence Vétérinaire

Telefon: +45 5476 0076

Vi er i vagtsamarbejde med:

Nykøbing F. Dyrehospital

Nysted Dyreklinik

Dyrlægegården Våbensted &

Dyrlægehuset Nakskov

Byens Dyreklinik

 

 

Åbningstider

Mandag - fredag - 8.00 - 16.00

Maribo Dyrehospital

Søgning