Søg
TYPO3 CMS by TypoConsult A/S

Priser

Maribo Dyrehospital er en privat virksomhed uden tilskud. Vi udfører en række behandlinger, hvoraf nogle er ret ensartede og forudsigelige, og hvor det er muligt at sætte en fast pris. Nogle af disse priser kan du finde på denne side.

I andre tilfælde er der tale om langt mere komplicerede eller tidskrævende behandlinger. Her kan vi oftest først give et skøn over omkostningerne efter nærmere undersøgelse.

Vi giver gerne et prisoverslag på den behandling dit kæledyr skal have foretaget. Det er vigtigt, at vi har en aftale med dig omkring økonomien ved større og længerevarende behandlingsforløb. Vi råder dig i øvrigt til at overveje en sygeforsikring til dit kæledyr.

I vagten påregnes altid et tillæg.

Afregning foretages ved udskrivning af patienten med mindre andet konkret er aftalt.

Konsultation

En basis-konsultation er en almindelig undersøgelse indenfor den afsatte konsultationstid (15-20 min) og koster 506 kr. Eventuelle supplerende undersøgelser i forbindelse med konsultationen faktureres særskilt. Eksempler herpå kan være behandlinger imod infektion, smertestillende behandling, scanning, røntgen, blodprøver, urinprøver mm.

Sundhedsundersøgelse

Din hund/kat underkastes en systematisk sundhedsundersøgelse, hvor vi bl.a. vurderer tænder, øjne, ører, hud og hårlag, knoglebygning, poter, hjerte, lunger, lymfeknuder, ydre kønsorganer mv.

Alle som ønsker det, får en gratis samlemappe til alle hundes/kattens papirer.

Prisen for en sundhedsundersøgelse er 506 kr.

Vi tilbyder desuden sundhedsundersøgelse, vaccination, ID-mærkning og registrering af hvalpe- og killingekuld (3 hvalpe/killinger eller flere) med tilhørende sundhedsbog til særlig fordelagtig pris. Kontakt os for prisforespørgsel, når I ved hvor mange hvalpe eller killinger, der er kommet.

 

 

Vaccination

Prisen for en vaccination afhænger af, hvilke vacciner dit kæledyr har behov for. Dette er individuelt og vi tager ved sundhedsundersøgelsen en snak om det individuelle behov.

Vi benytter de internationale anbefalinger vedrørende vaccinationer, fordi det giver den bedste mulige dækning af sygdom, uden risiko for overvaccinering.

Priseksempler:

Sundhedsundersøgelse + vaccination imod Leptospirose og Parainfluenza (gøres 1 x årligt) = 659 kr.

Sundhedsundersøgelse + vaccination imod hundesyge, parvovirusdiarré og leverbetændelse (gøres hver 3. år, når din hund har fået sine hvalpevacciner (dvs. normalt når din hund er 2 år eller ældre)+ vaccination imod Leptospirose = 666,5 kr.

Sundhedsundersøgelse + vaccination imod Rabies = 630 kr.

Tandbehandlinger

Vi tilbyder seriøs og grundig tandundersøgelse og behandling.

Prisen for en tandbehandling inkluderer overvåget narkose, mundhuleeftersyn, tandeftersyn, tandrøntgen samt tandrens, måling af tandkødslommer og polering.

Tandekstraktioner, parodontosebehandling mv. faktureres særskilt. Vi giver gerne et prisoverslag i forbindelse med tandeftersynet (aftales ved indleveringen af din hund/kat) eller ringer dig op under behandling, såfremt der er behov for yderligere behandling.

Operationer

Vi ønsker, at passe godt på dit kæledyr, når det er under narkose. Derfor overvåger vi blodtryk, puls, vejrtrækningsfrekvens, temperatur, blodets iltmætning og CO2-indhold under hele forløbet. Vi tager desuden blodprøve før operationen, der hvor det skønnes nødvendigt, således at der kan tages individuelle hensyn til behandlingen før, under og efter operationen.

Priseksempler på forskellige operationer følger her. Vi kan dog tilbyde mange andre. Ring derfor til os og få et bud på prisen for andre typer operationer.

Brachycephal-operation (næse, for lang gane, næsefolder): 7206,50 kr.

Fjernelse af analkirtler: 4810,00 kr.

Cherry-eye operation: 4387,50 kr/øje.

Navlebrok operation: 3765,00 kr.

Vagttelefon (Notfall Kleintierpraxis)

Telefon: +45 5476 0076

Åbningstider

Mandag - fredag - 8.00 - 16.00

Søg på Maribo Dyrehospital