Søg
TYPO3 CMS by TypoConsult A/S

Billeddiagnostik

Digital røntgen

En vifte af muligheder for at stille den rigtige diagnose

På Maribo Dyrehospital kan vi tilbyde dit kæledyr et professionelt udvalg af undersøgelser, der vil være med til at stille den rigtige diagnose, og dermed give optimale muligheder for den korrekte behandling.

Vi tager selvfølgelig HD, AD samt OCD-billeder til avlsgodkendelse i Dansk Kennelklub. Husk at bestille tid hos os, så du ved hvilken dyrlæge, der skal tage billedet samt hvilken dag det skal gøres. Dette skal nemlig fremgå af den bestilte rekvisition, der kan bestilles via www.dkk.dk/side.asp

Ultralydscanning

Ultralydscanning benyttes ofte på Maribo Dyrehospital.

Ultralyd-scanninger bruges som led i mange undersøgelser, herunder scanning af æggestokke omkring ægløsning, drægtighed-scanninger, undersøgelse samt opfølgning af behandling af sygdomme i organerne i bughulen, samt opfølgning af behandlingen af hjertesygdomme.

Desuden benytter vi scanninger til forberedelse af visse operationer så som fjernelse af cyster på æggestokke, operationer i milt og livmoder.

Røntgenundersøgelse af tænder

Alle dyr med tænder behøver, som os mennesker, tandpleje i form af tandrensninger samt behandling af de sygdomme der opstår såsom tandsten, paradentose, resorptioner, caries eller knækkede tænder.

Hvis dit kæledyr har tandsten, er det vigtigt, at det får en tandrensning. Her vil tænderne blive renset, ligesom når vi er til tandlægen, dvs. ultralydsrenset og poleret. Dette kan kun gøres under fuld narkose. 

Hvis der findes tegn på tandsygdomme, tager vi oftest tandrøntgen, som er en nødvendighed for at kunne lave korrekt diagnostik af tandsygdomme. Når diagnosen er stillet, iværksættes korrekt tandbehandling.

Efter alle tandbehandlinger tilbydes en gratis kontrol efter ca. 4 uger.

Søg på Maribo Dyrehospital