Uopfordrede ansøgninger

Vi modtager gerne ansøgninger, men kan desværre ikke give tilbagemeldinger på alle uopfordrede ansøgninger.

Vi kan af Persondatalovgivningsmæssige årsager ikke gemme din ansøgning og du er derfor nødt til at følge med på vores hjemmeside, hvor vi vil slå eventuelle ledige stillinger op.

Praktik

Der er mulighed for at komme i praktik på Maribo Dyrehospital, men der er et begrænset antal pladser.

Praktik for dyrlægestuderende

Vi modtager gerne ansøgninger fra dyrlægestuderende, der ønsker praktikophold vedrørende smådyr/kæledyr.

Ansøgningen sendes til post@maribodyrehospital.dk

Skolepraktik for 9. klasse

Går du i 9. klasse og er du interesseret i at blive veterinærsygeplejerske eller dyrlæge, er der mulighed for at komme i erhvervspraktik på Maribo Dyrehospital. Ring til os på 54760076 og få en tid til en samtale.