Søg
TYPO3 CMS by TypoConsult A/S

ISO certificeret

Maribo Dyrehospital har som den eneste klinik på Lolland-Falster været medlem af ISO-dyrlægen siden 2014. ISO-dyrlægen er en certificeringsordning, med fokus på kvalitet og tryghed, hvor vi sætter dig og dit kæledyr i centrum.

Det indebærer først og fremmest, at vi lytter til dig og din mening, men det indebærer også at vi foretager løbende kontrol, og dokumenterer og evaluerer hvad vi foretager os.

Vi skal godkendes hvert år ved en intern audit. Du kan læse mere om ISO-dyrlægen på iso-dyrlaegen.dk

 

 

Samtale, ønsker og muligheder

Vi begynder altid en konsultation med en samtale om hvad du ønsker dig af os, hvilke muligheder der er, og økonomien i det.

Hver patient har sin helt egen journal

Hver eneste af vore patienter har sin egen journal. På den måde, bliver det vi taler om skrevet ned, så du ikke skal gentage dine bekymringer til flere personer, og hvis der bliver noget en anden gang, kender vi hele historien.

Løbende kontakt

Under behandling og indlæggelse holder vi løbende kontakt, så du er opdateret og med på råd, hvis der opstår noget der kan ændre på det planlagte forløb, og økonomien i det. Efter et kritisk forløb følger vi op på om I er kommet godt hjem, og at alt går som det skal.

Din tilbagemelding gør os bedre.

Du og dit kæledyr er selve grundlaget for vores praksis. Din tilbagemelding er med til at udvikle os og gøre os bedre. Derfor opsamler vi systematisk ris og ros, og gennemfører regelmæssigt tilfredshedsundersøgelser.

Vagttelefon

Emergency Small Animal Hospital

Notfall Kleintierpraxis

Hopital d'Urgence Vétérinaire

Telefon: +45 5476 0076

Åbningstider

Mandag - fredag - 8.00 - 16.00

Søg på Maribo Dyrehospital