Søg
TYPO3 CMS by TypoConsult A/S

Aftenskole-program for 2014-15

Programmet er sammensat i samarbejde mellem Maribo Dyrehospital og Nysted Dyreklinik og har særlig fokus på adfærd og træning af hunde.

Pris incl. kaffe og kage: 50,- kr. pr. aften og 300,- for alle 7 gange. Mødestedet afhænger af hvor mange tilmeldinger vi får hver gang.

Tilmelding: Maribo Dyrehospital 54760076

Nysted Dyreklinik 54871555

Sideløbende med aftenskolen tilrettelægges en række specialiserede træningstilbud for hunde med særlige behov. Første gang afholdes d.

 

 

Hunde og fobier

Vores foredragsholder fortæller om årsagsforhold ved fobier hos hunde. Der bliver lagt særlig vægt på lydfobi (skud/fyrværkeriangst) og hvordan man arbejder med problemet.

Hvordan lærer hunde?

Tina Skovgaard fortæller om hvad der sker i hundens hjerne og hukommelse, når vi træner. Hvorfor virker noget, og andet slet ikke?

Brugshundearbejde

Carsten Druekær fra Dansk Blindesamfund deler ud af sine erfaringer fra 20 års arbejde med brugshunde. Carsten Druekær har været udtaget til IPO ved DM og VM og blev i 2012 unghundemester med sin labrador på markprøve.

Redningshunde og Agility

Jens Steffensen fortæller om træning af redningshunde. Han vil også fortælle om sine mange oplevelser med egne hunde som udsending til bl.a. jordskælvsområder.

Helle og Natascha Jensen fortæller om Agility fra start til DM, NM, EM og ikke mindst VM.

Racekundskab

10. februar kl. 19.00

Maria Berner og Henriette Marqvorsen fortæller om de nedarvede forskelle hos forskellige hunderacer. Hvorfor en hund ikke bare er en hund, og hvorfor de reagerer meget forskelligt i samme situation.

Hundeloven

Dorte Larsen, der til daglig er politianklager og sidder med hundesagerne, fortæller om hundeloven og de ændringer, der for nylig er vedtaget vedr. skambidningsparagraffen.

Konceptet "Træning”

Dina Doctermann, Canis Hundeskole i Holbæk, fortæller om udviklingen af træningsmetoder fra middelalderlig Kæft-trit-og-retning-metoder til ”Alt er tilladt”. Hvor finder vi den fornuftige ballance.

Vagttelefon

Emergency Small Animal Hospital

Notfall Kleintierpraxis

Hopital d'Urgence Vétérinaire

Telefon: +45 5476 0076

Åbningstider

Mandag - fredag - 8.00 - 16.00

Søg på Maribo Dyrehospital